DATE: August 29, 2014
TIME: 9:00 pm
LOCATION: Logatec, Slovenia SLO
VENUE: Grajski Park
Logaško Poletje August 29, 2014

Festival Logaško Poletje bo letos doživel že enajsto ponovitev. Desetdnevno športno, kulturno, izobraževalno in zabavno dogajanje bo potekalo od 22. do 31. avgusta.

Osrednji dogodek festivala bo Rock koncert, ki bo na sporedu v petek 29.8. v Grajskem parku Logatec, na katerem bosta nastopili glasbeni skupini Elvis Jakson in Happy OL`McWeasel ter lokalne predskupine Fed Horses, Prelude in Razpaljot. Novost na letošnjem festivalu bo ločen oder z ritmi elektronske glasbe, na katerem bodo nastopili člani skupine Logatech crew, ki se je po nekaj letih premora znova zbrala za to priložnost.

Nikakor pa ne smete pozabiti na ostale dogodke. Festival je že tradicionalno ponujal veliko športnega dogajanja na prostem in tako se bodo tudi letos odvili turnirji v košarki, uličnem nogometu, odbojki na mivki in rokometu na mivki.

V sredo 27. avgusta se bomo nasmejali na Stand-up večeru, dan kasneje pa bo na sporedu literarno-glasbeni večer.

Čez celotni teden bo poskrbljeno tudi za najmlajše, ki se bodo lahko zabavali preko športa (Živ žav s Superpolhom, Aktiven dan z Dlan na Dlan) ali preko delavnic (Otroška predstava z delavnico). Festival se bo zaključil v nedeljo 31.8. z nastopom skupine “Klapa Dubrovnik band” in zaključkom fotografskega natečaja, na keterem bomo izbrali najboljše fotografije festivala in s tem obudili spomin na pestro desetdnevno dogajanje.

Več infomacij na: www.logaskopoletje.com

Vabljeni, da se skupaj poslovimo od poletja.

Leave a Reply

2014 FED HORSES © ALL RIGHTS RESERVED.