DATE: November 19, 2016
Hotederšica November 19, 2016

Rock Hoteje 19.novembra 2016, v Turkovi dvorani s pričetkom ob 19.30.

Rockaj z nami!

******ADIJO KULTURA******
Gostitelji rockovsekega večera v Hotejah. Po 20 letih nastopanja po večjih in manjših rockovskih odrih se ponovno vračajo na kraj zločina. V legendarno dvorano, kjer so se rojevale zvezde med domačo publiko, ki jim je dala krila za dolgih 20 let ustvarjanja. Vsi jih poznate Žalostna, Lepa, Kojk sm jst lepa ….

******NEMESIS******

******TEENAGERS******
Mlada, a občinstvu ne več tako neznana rock druščina iz obale. Leta tečejo, oni pa vadijo, igrajo, rastejo ter nabirajo izkušnje in uspehe. Julija Jogan (vokal), Filip Paladin (bobni), Gabrijel Juriševič (kitara) in Martin Kandido (bas) so naredili korak čez in začeli razmišljati o avtorskih pesmi. Rezultat tega je tudi njihova zadnja kreacija pesem SKRBI. Niso se oddaljili od svojih rock’ n’ roll slogov, zato je tudi ta pesem ena tistih, ki glasno odmevajo iz garaže in odrov, kateri jih gostijo. Teenagers so s tem prerasli tudi svoje ime.

******FED HORSES******
Fed horses so logaška alternativna country skupina, ki temelji na večnem iskanju ravnovesja. Ravnovesja med zgodbo in glasbo. Ravnovesja med čustvi in močjo. Ravnovesja med petimi glasbeniki in njihovimi individualnimi glasovi. Ravnovesja med tradicionalnim in modernim. Ravnovesja med trdim delom in pogumom, med komadom in njegovo izvedbo. Ključna beseda pri tem je iskanje. Ker le iskanje sprošča tisto pravo življenjsko energijo, ki nahrani konje, nasiti njihove poslušalce in napolni njihove obiskovalcekoncertov. (da nikoli ne grejo domov lačni).

******RAZPALJOT******
Razpaljot smo mlad nadobuden rock band, ki ga sestavlja 5 članov in obstaja od leta 2013. Člani smo se po dvoletnem preigravanju priredb in odigranih cca 30ih koncertih odločil za korak naprej in začeli z ustvarjanjem avtorske glasbe.
Tako smo pred nekaj meseci v studiu RSL posneli svoj prvi singel z naslovom Operacijski sistem. Pesem je po objavi naletela na dober odziv, kar se odraža na socialnih omrežjih, YouTubu in tudi v izboru za popevko tedna na radiju VAL202, ker je bila izglasovana za popevko tedna.
Želja je nadaljevati z ustvarjanjem avtorskih sklad s kvalitetnimi besedili, izdati album ter seveda odigrati čim več kvalitetnih koncertov.

******CENE VSTOPNIC******
Cena vtopnice je 5€, prodajala na dan dogodka!

Leave a Reply

2014 FED HORSES © ALL RIGHTS RESERVED.