DATE: April 21, 2018
TIME: 9:00 pm
LOCATION: Kranj
VENUE: KluBar
2v1- Fed Horses in Los Ventilos – KluBar April 21, 2018

DVA super koncerta v ENEM večeru!

FED HORSES
so slovenska alternativna country skupina, ki se je vse od zmage leta 2014 na ŠOURock natečaju s svojim ljudskim melosom, zanimivim pristopom h country glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo dodobra ustalila v slovenskih ušesih, domačih prizoriščih in kvalitetnih radijskih postajah. V zadnjih letih so se posvečali predvsem epizodnim, a dovršenim izdajam singlov, trenutno pa se predstavljajo s svojim sveže izdanim prvencem, EP-jem Sinner, s katerim so žanrsko in konceptualno zaokrožili svoje delovanje.

LOS VENTILOS,
rock skupina je stalnica slovenske glasbene scene. Z vsakim novim albumom dokazujejo kakovost, znanje in polno mero kvalitetne avtorske glasbe. Z zadnjim albumom #aves, je skupina postavila nov mejnik in tako spretno pluje proti vse večji prepoznavnosti v slovenskem glasbenem prostoru. Band pripravlja novo ploščo, del katere boste imeli priložnost slišati tudi pri nas!

Vrata odpremo ob 21h, TOČNO ob 22h nastopi skupina FED HORSES in nastopa do 23:15, TOČNO ob 23:30 začnejo LOS VENTILOS in nastopajo do 0:45. Torej lepo vabljeni na kombinacijski koncert dveh obetavnih kvalitetenih glasbenih skupin!

Prvih 50 »early bird« vstopnic le 5€ | od 51 do 200 je 6€ | od 201. naprej in na koncertu pa 7€.
Količina vstopnic je omejena, zato priporočamo nakup v predprodaji.

Prodajno mesto vstopnic: lokal KluBar.

Vstopnice lahko kupite v predprodaji tudi z nakazilom na TRR!
Pošljite naročilo: ime, priimek, koliko vstopnic in za kateri koncert želite na mail VSTOPNICE@KLUBAR.SI, mi pa vam bomo poslali ponudbo za nakup, ki bo veljavna 24ur!
Zadnja naročila po e-pošti za sobotne koncerte sprejemamo do četrtka do 21h. V petek, dan pred koncertom, do 12. ure pa morate najkasneje nakazati na TRR po ponudbi, ki jo dobite po naročilu.

Leave a Reply

2014 FED HORSES © ALL RIGHTS RESERVED.